Bibliotekar Lene Hendegran Rasmussen har anmeldt BEDRAGET på sin blog og kalder den “…en letlæst krimi, der både er underholdende og overraskende.” Læs hendes blog her.

“…selve krimiintrigen, hvis løsning man ikke gætter sådan lige uden videre, er flot bygget op og gennemført, og Gittemie Eriksen afslører en forbavsende stor viden om obduktion og lægelige forhold. Og debutromanen efterlader indtrykket af, at hun skriver som en rutineret forfatter…”
K.E. Watz, Folketidende

“Letlæselig krimi og en af de få af slagsen, hvor jeg ikke gennemskuer morderen og dermed er der dømt spænding til sidste side. Hyggeligt at det er en krimi, der foregår i lokal miljøet og dermed, at der optræder genkendelige steder i bogen. Gode karakteristikker og jeg glæder mig allerede til, at være i selskab med Pia Holm m.m. igen.”
SAR, Saxo (læseranmeldelse)

“Jeg har lige læst Bedraget, og sikken en bog. Set med mine øjne er du helt på højde med Camilla Läckberg, som jeg synes er en fremragende forfatter. DET ER DU OGSÅ. Den måde du bygger historien op, de hurtige skift mellem scenerne, hvis man kan kalde det sådan, sidder lige i skabet. Og sproget – dejligt let. Jeg kunne stort set ikke slippe bogen da jeg gik i gang, så jeg har “spist” den på 1 dag.”
LM (læseranmeldelse)

“Jeg har slugt din bog og jeg glæder mig rigtig meget til den næste.
Jeg læser rigtig mage krimier svenske, islandske , færøske, danske, engelske, sydafrikanske, franske +++,
men din er en af de allerbedste jeg har læst.”
IS (læseranmeldelse)

“Så er jeg færdig med din fantastiske bog. Hvor var den bare spændende, lige til det sidste. Hvor er den godt skrevet og bevarer en god spænding hele vejen, og så gør det bestemt ikke noget at der er et “touch” af weekend sex samtidigt med. Kanon bog. Nu har jeg så bare lige et problem: Kan jeg vente til 2013?”
MS (læseranmeldelse)

“Jeg elsker den! Hvor befriende at der endelig er en forfatter, der ikke er bange for at underholde BIG TIME! Jeg er vild med de korte kapitler, som jeg lige kan nå at læse i bussen, selv om jeg to gange fik kørt et busstop for langt… Den er spændende og betagende fra side et og på trods af at den er i normal boglængde er den alt for kort! jeg bed mærke i at der står i bogen at næste bind i serien kommer i 2013. Håber det bliver først på året…”
MATH, Saxo (læseranmeldelse)

Se flere anmeldelser under de forskellige bøger