Beslutninger

Klinteskoven

Klinteskoven

Der følger en masse med udgivelsen af en bog. Oplæsninger, lancering, interviews og meget andet. Måske så du mig på TV2øst (10-11 min inde i udsendelsen) eller hørte mig i Radio Sydhavsøerne (den 23. maj eller 18. april)?

Det har været en travl tid med alt for lidt tid til at skrive og det er ikke godt. Hverken fordi det så varer endnu længere før der kommer nye bøger, men heller ikke fordi jeg så er ved at løbe over af inspiration, sætninger og scener.

Men nu er det heldigvis ferie og dermed tid til at få griflet nogle af alle mine tanker ned. Den største udfordring er faktisk at finde ud af, hvor jeg skal starte.

Skal jeg starte med at skrive den næste krimi i serien om Pia Holm? Eller skal jeg hellere skrive den thriller færdig, der sender læseren gennem mere end 3000 års historie? Eller skal jeg skrive en af de to noveller, der ‘landede’ i løbet af ferien på Møn?

Beslutninger, beslutninger, beslutninger. Nå, jeg tror, jeg varmer op med en novelle for at komme i gang med skrivningen igen.

SaveSave