Bedraget_5.udg_coverBEDRAGET (5. udgave)
1. kriminalroman i serien med retsmediciner Pia Holm

En kold og glat februar aften kører en ung kvinde ud foran et tog i sin familiebil. Det ligner en ulykke, men en betjent tilkalder alligevel kriminalbetjentene. Kriminalkommisær Bruno Hansen og hans assis-tent Lars Andersen igangsætter en undersøgelse af omstændighederne omkring ulykken.Pia Holm er retsmediciner og lever det frie, ukomplicerede liv, indtil en morgen hun obducerer en ung kvinde. Hendes tidligere studie-veninde Mona. Pia vælger at deltage i begravelsen, hvor hun møder kriminalassistenten. Lars trækker Pia med ind i opklaringen af mordet på hendes tidligere veninde. I sin søgen efter venindens morder, bliver Pia involveret i de mænd, der har betydning for opklaringen af venindens død. Hun har svært ved ikke at give efter for den tiltrækning, hun føler.
“Bedraget” er første bind i krimiserien om retsmediciner Pia Holm.

“… godt skrevet og bevarer en god spænding hele vejen, og så gør det bestemt ikke noget at der er et “touch” af weekend sex samtidig med.” Læseranmeldelse

“… selve krimiintrigen, hvis løsning man ikke gætter sådan lige uden videre, er flot bygget op og gennemført” **** Folketidende

En letlæst krimi, der både er underholdende og overraskende. Lene Hedengran Rasmussen, Litteraturportalen

E-bog ISBN 9788771706864 Køb her
Paperback ISBN 9788771700893 Køb her

Juni 2012
BEDRAGET – første bog i en planlagt krimiserie om Pia Holm. Læs anmeldelser.

Hardcover_Bedraget 2

En kold og glat februar aften kører en ung kvinde ud foran et tog i sin familiebil. Det ligner en ulykke, men en betjent tilkalder alligevel kriminalbetjentene. Kriminalkommisær Bruno Hansen og hans assistent Lars Andersen igangsætter en undersøgelse af omstændighederne omkring ulykken. 
Pia Holm er retsmediciner og lever det frie, ukomplicerede liv indtil en morgen, hun obducerer en ung kvinde. Hendes tidligere studieveninde Mona. Pia vælger at deltage i begravelsen, hvor hun møder kriminalassistenten. Lars trækker Pia med ind i opklaringen af mordet på hendes tidligere veninde.
I sin søgen efter venindens morder, bliver Pia involveret i de mænd, der har betydning for opklaringen af venindens død. Hun har svært ved ikke at give efter for den tiltrækning, hun føler.
Køb den her eller i din lokale boghandel. Som e-bog i iBook Store

ISBN: 978-87-7114-560-1 (hardcover) / 978-87-7145-562-5 (paperback)

Vil du anmelde min bog? Bestil anmeldereksemplar