Hvad Du Ønsker

Hvad Du Ønsker – roman – køb den her

 

Hvad Du Ønsker cover bod

Romantisk og erotisk roman, der vil få dig til at længes og drømme om mere.
Hvad gør man, når man tror på at ægteskab skal vare – til døden os skiller? Og så forelsker sig i en anden end sin mand? Hvis man først møder den store kærlighed, når man er blevet gift?
Kristine er fanget i dilemmaet. Og det gør ikke problematikken mindre, at hun har børn, der er finanskrise og skilsmisse ikke er en mulighed. Hendes holdning er, at intet barn har fortjent at blive skilsmissebarn, men det bliver også mere og mere tydeligt for hende, at prisen for hendes børns lykke måske er for stor.

Kristine Lundgren Larsen er 37 år, mor til to børn, gift og arbejder i Natur og planafdelingen i en kommune, hvor hyppige besparelsesrunder betyder, at medarbejderne bliver smidt rundt mellem afdelingerne, kommunaldirektøren styrer med frygt og ingen ved, hvem der er til at stole på. Hendes søgen efter tryghed sender hende i armene på Thomas Bjerre, en charmerende direktør, der kan opfylde alle hendes drømme, hvis hun bare tør.

August 2013
Hvad Du Ønsker – roman – tidl. udgave! Læs anmeldelser.

Hvad_Du_Ønsker.ny

Du kan købe den her: epub – pdf – tryk

 

“Jeg blev hurtigt meget grebet af historien og kunne ikke vente med at finde ud af, hvad der ville ske med Kristine – om hun ville finde lykken, og om det i så fald ville blive med hendes mand eller den nye forelskelse. Det var en gribende rejse gennem Kristines følelser af sorg og af svigt alle steder fra. Bestemt anbefalelsesværdig.”
Læseranmeldelse

Jeg blev fanget, og har i den grad nydt at læse bogen på en dag. Bogen er velskrevet, jeg føler mig underholdt. Temaet hverdagen der slider på parforholdet og giver anledning til den daglige konflikt mellem ambitioner, drømme og ønsket om at være der for dem vi elsker. I tillæg er der så det mest interessante, evner vi at tage i mod når vi får det vi ønsker? En dejlig bog, der både opfordrer til drømme og eftertanke.”
Læseranmeldelse