Om

Hvis du søger spænding er du kommet til det rette sted

Gittemie signerer sin 6. krimi i serien med retsmediciner Pia Holm.

Hej! Mit navn er Gittemie Eriksen og jeg blev født i 1972 i landsbyen Nørre Alslev på Nordfalster. Jeg er forfatter, bac.med., cand.scient., exam. coach og exam. procesleder, samt ejer af forlaget Gribshave Forlag. Jeg bor med min familie på et landsted på Falster.

Jeg voksede op i den lille by Nørre Alslev på Nordfalster med en drøm om at blive forfatter. De voksne i mit liv mente dog ikke at det var noget man kunne leve af i Danmark. Jeg dannede derfor en vision om at komme til at tjene så mange penge, at jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet og skrive. Mens jeg gik i folkeskole, først på Nørre Alslev Skole og siden på Sct. Joseph Søsternes Skole i Nykøbing F., skrev jeg den ene novelle og tegneserie efter den anden.

Fast besluttet på at nå millionerne, så jeg kunne komme til at lave det, jeg allerhelst ville, tog jeg med toget til Vordingborg Gymnasium, hvorfra jeg blev matematisk student i 1991. I gymnasiet regnede jeg ud, at der nok var størst sandsynlighed for at få succes, hvis jeg blev advokat eller revisor og læste derfor på den 1-årige HH. Efter at have været i praktik, gik det dog op for mig, at det ikke lige var mig. Herefter prøvede jeg sygeplejeskolen, men fik pænt at vide efter et par måneder, at jeg egnede mig bedre til medicinstudiet.

Jeg læste medicin på Panum i København i 5 år og tog en kandidatgrad i Human ernæring fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg nåede at forske lidt bl.a. i antipsykotisk medicin og vægtøgning.

Jeg har efterfølgende arbejdet som selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent, projektleder for erhvervslivet og højre hånd for flere chefer i det offentlige. Efter en sygemelding måtte jeg dog erkende, at det var nødvendigt for mig at skrive og dyrke min drøm om at blive forfatter, nu – og ikke vente på at jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Senest har jeg opdateret min viden med positiv psykologi fra Yale University. Jeg har også et kursus i Forensic Science fra Nanyang Technological University og i ægyptologi fra Manchester University med fokus på ægyptiske dronninger.

Beskrivelse

Gittemie Eriksen har udgivet en serie krimier med retsmedicineren Pia Holm i hovedrollen, foruden flere spændingsnoveller og den erotiske kærlighedsroman Hvad Du Ønsker (2012). Gittemie Eriksen er cand.scient. og har desuden læst medicin i fem år. Hun er opvokset på Nordfalster og har efter en kort afstikker til København, boet i Sdr. Alslev på Falster siden 2000. Gittemie skriver en blog om livet som forfatter og selvudgiver. På hjemmesiden kan læserne komme med input til nye udgivelser, læse hvordan bøgerne bliver til og hente læseprøver. Desuden underviser og coacher Gittemie andre forfattere. Læs mere på www.forfatterbranding.dk. Du kan desuden følge med i Gittemies hverdag på facebook (http://www.facebook.com/gittemieeriksen), twitter (@gittemie5), pinterest og instagram (gittemieeriksen). Gittemie kan desuden kontaktes på gittemie@me.com.

Udgivelser

Hvad Du Ønsker (2012)
Stivfrosset (2013) spændingsnovelle
Spøgelset i huset ved skoven (2014) spændingsnovelle
Mordet på naboen (2016) kriminovelle
Genvejen til succes som forfatter (2016)
Mordet i campingvognen (2017) kriminovelle
Fra roer til sukker (2017) billedbog
Søde historier (2020) små noveller
Kleopatras arv (2021) YA-spændingsroman

I serien om Pia Holm
Bedraget (2012) kriminalroman
Bestjålet (2013) kriminovelle
Forblændet (2013) kriminalroman
Forbandet (2013) kriminovelle
Bundet (2013) kriminovellesamling
Svigtet (2013) kriminovelle
Forladt (2014) kriminovelle
Druknet (2014) kriminovelle i Hjemmet nr. 50
Slagtet (2015) kriminovelle
Forsmået (2015) kriminovelle udkommet i StORDstrømmen antologi 2015
Forsvundet (2015) kriminalroman
Frelst (2016) kriminovellesamling
Dræbt (2016) kriminovelle
Hævnet (2017) kriminalroman
Skamferet (2018) kriminalroman
Stalket (2020) kriminovellesamling
Opdaget (2022) kriminalroman

Sammen med andre
Bittersød frost (2013) Saxo julekalender 2012 (med bl.a. Jussi Adler-Olsen)
StORDstrømmen Antologi (2015) Forlaget Ravnerock
Os hernedefra (2022) Forlaget Bostrup

Kriminoveller i Hjemmet
Druknet (2014)
Nabostriden (2019)
For længe i sauna (2019)
Uheld og spændestropper (2019)
Den sorte hånd (2019)
Den døde fisker (2019)
Den lyseblå æske (2020)
Min mands hemmelighed (2020)

På engelsk
Cursed (2018)
Where Does Sugar Come From (2020)
What You Wish (2020)
Sweet Stories (2020)
Echoes of the Past (2023) Poems

Du kan besøge min engelske hjemmeside her / Visit my english homepage

Har du brug for en præsentation eller billeder? Se under Presse

Her er en liste over alle mine udgivelser

Klik videre herunder til det der interesserer dig mest

SaveSave

Ophavsret

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Gittemie Eriksen forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.