Gittemie signerer sin 6. krimi i serien med retsmediciner Pia Holm.

Hej! Mit navn er Gittemie Eriksen og jeg blev født i 1972 i landsbyen Nørre Alslev på Nordfalster. Jeg er forfatter, bac.med., cand.scient., exam. coach og exam. procesleder, samt ejer af forlaget Gribshave Forlag. Jeg bor med min familie på et landsted på Falster.

Jeg voksede op i den lille by Nørre Alslev på Nordfalster med en drøm om at blive forfatter. De voksne i mit liv mente dog ikke at det var noget man kunne leve af i Danmark. Jeg dannede derfor en vision om at komme til at tjene så mange penge, at jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet og skrive. Mens jeg gik i folkeskole, først på Nørre Alslev Skole og siden på Sct. Joseph Søsternes Skole i Nykøbing F., skrev jeg den ene novelle og tegneserie efter den anden.

Fast besluttet på at nå millionerne, så jeg kunne komme til at lave det, jeg allerhelst ville, tog jeg med toget til Vordingborg Gymnasium, hvorfra jeg blev matematisk student i 1991. I gymnasiet regnede jeg ud, at der nok var størst sandsynlighed for at få succes, hvis jeg blev advokat eller revisor og læste derfor på den 1-årige HH. Efter at have været i praktik, gik det dog op for mig, at det ikke lige var mig. Herefter prøvede jeg sygeplejeskolen, men fik pænt at vide efter et par måneder, at jeg egnede mig bedre til medicinstudiet.

Jeg læste medicin på Panum i København i 5 år og tog en kandidatgrad i Human ernæring fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, hvor jeg nåede at forske lidt bl.a. i antipsykotisk medicin og vægtøgning.

Jeg har efterfølgende arbejdet som selvstændig sundheds- og ernæringskonsulent, projektleder for erhvervslivet og højre hånd for flere chefer i det offentlige. Efter en sygemelding måtte jeg dog erkende, at det var nødvendigt for mig at skrive og dyrke min drøm om at blive forfatter, nu – og ikke vente på at jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Senest har jeg opdateret min viden med positiv psykologi fra Yale University. Jeg har også et kursus i Forensic Science fra Nanyang Technological University og i ægyptologi fra Manchester University med fokus på ægyptiske dronninger.

Glem ikke at besøge min Facebook side.

Har du brug for en præsentation eller billeder? Se under Presse

Her er en liste over alle mine udgivelser

Klik videre herunder til det der interesserer dig mest:

SaveSave