Romantik

Er du til søde historier, romantik og hverdagsdilemmaer? Så besøg Romantiskforfatteren og skriv dig op til at modtage 3 søde noveller med historier fra hverdagen.

Hvad Du Ønsker

Romantisk og erotisk roman, der vil få dig til at længes og drømme om mere.
Hvad gør man, når man tror på at ægteskabet skal vare til døden os skiller og så forelsker sig i en anden end sin mand? Hvis man først møder den store kærlighed, når man er blevet gift?

Kristine er fanget i dilemmaet. Og det gør ikke problematikken mindre, at hun har børn, der er finanskrise og skilsmisse ikke er en mulighed. Hendes holdning er, at intet barn har fortjent at blive skilsmissebarn, men det bliver også mere og mere tydeligt for hende, at prisen for hendes børns lykke måske er for stor.

Kristine Lundgren Larsen er 37 år, mor til to børn, gift og arbejder i Natur og planafdelingen i en kommune, hvor hyppige besparelsesrunder betyder, at medarbejderne bliver smidt rundt mellem afdelingerne, kommunaldirektøren styrer med frygt og ingen ved, hvem der er til at stole på. Hendes søgen efter tryghed sender hende i armene på Thomas Bjerre, en charmerende direktør, der kan opfylde alle hendes drømme, hvis hun bare tør…