Irriterende telefonsælgere

En ganske almindelig onsdag aften blev jeg, som så ofte før, ringet op af en telefonsælger. Jeg var klar med min sædvanlige afvisende attitude, da jeg alligevel begyndte at lytte til, hvad det handlede om. Svigtede børn. Børn, der var vokset op i omsorgssvigtede hjem. Voldsramte børn. Jeg lyttede, mens den unge kvinde fortalte mig om Mødrehjælpens mission. Og jeg blev betaget.

Jeg har længe ledt efter et projekt, jeg kunne støtte, der kunne komme børn til gavn. Egentlig ville jeg starte en fond selv, men efter at have undersøgt det nærmere hos Skat, må det udskydes lidt endnu. Det kræver en start kapital på 300.000 kroner og så godt giver det (endnu) ikke at være forfatter på deltid. Den unge kvindes forstyrrende opkald passede fint i den profil, jeg selv havde tegnet af et projekt, jeg ønskede at støtte.

Det er derfor med stor glæde, jeg hermed kan fortælle, at en del af min avance for den næste bog vil gå til Mødrehjælpen. 10% af det, jeg får udbetalt fra forlaget, for min bog Hvad Du Ønsker, går ubeskåret til Mødrehjælpen. Jeg håber den sælger rigtig godt, for det er en vigtig mission, de har hos Mødrehjælpen, der rådgiver og støtter børnefamilier, der har det svært. Jeg er glad for, at hun forstyrrede mig.

Du kan læse mere om deres vigtige arbejde her.

SaveSave