Kan du li’ min nye forside?

 

Forblændet_covertyperEn af fordelene ved at være selvudgiver er, at jeg selv bestemmer, hvordan mine bøger ser ud. Så når jeg bliver træt af en forside eller får en bedre idé, kan jeg blot ændre den. Det har jeg tidligere gjort med Bedraget.

Jeg gjorde det også med Hvad Du Ønsker, hvor jeg også synes titlen kom til at træde tydeligere frem i den nye udgave. Hvad Du Ønsker er forøvrigt lige kommet i en 3. udgave med en helt anden slutning. Den slutning jeg oprindeligt skrev, men ændrede kort før udgivelse.

Hvad_Du_Ønsker_covertyper

Det har jeg også lige gjort med Forblændet. Jeg var rigtig glad for billedet på forsiden, som min gode ven og tidligere kollega Jan von Deyen tog til mig. Jeg synes det udtrykker den angst, Pia føler i historien, på smukkeste vis. Når jeg ser på billedet, ser jeg fx skygger bag træerne. Men langt fra alle så det på samme måde. Derfor har jeg arbejdet på at finde en anden løsning. Der er blevet manipuleret lidt med et andet billede Jan har taget til mig. Det fremstod tydeligere i sort/hvid. Den færdige forside kan du se her. Hvad synes du?

SaveSave