Ny hardcover udgaver

Det har længe været en drøm at udgive mine krimier i en flot hardcover udgave med Nykøbing Falsters skylinen på ryggen. Det har jeg nu haft tid til at gøre på grund af det seneste års mange aflysninger.

Det er min dygtige søn, Nikolaj Piil Eriksen, der har været ude og studere byens former. Han har også tegnet skalpellen inde i bogen.

KØB HER

Den første krimi i serien, Bedraget, udkommer i dag, den 14. januar 2021. De resterende bøger i serien udkommer i løbet af de næste fire måneder med den 2. bog i serien, Forblændet, i februar, Forsvundet i marts, Hævnet i april og Skamferet i maj.

Planen er at den næste krimi i serien med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen udkommer i juni 2021. Når den udkommer, vil den komme i både en paperback og en hardcover udgave.

Hvis du lige som jeg nyder at bøgerne står smukt på bogreolen, så er det nu du kan begynde din samling.

Eller bestille den der hvor du plejer at købe bøger.

Hele krimiserien med retsmediciner Pia Holm er på vej i helt nyredigerede hardcover-udgaver. Der kommer en hver måned frem til juni, hvor den 6. krimi i serien udkommer.

Forsinkelse i leveringen på grund af Covid-19

Mit trykkeri og udgiver har desværre udfordringer med leveringen på grund af Covid-19. Derfor kan jeg ikke opretholde planen med at genudgive en ny hardcoverudgave om måneden. Når jeg udgiver en ny bog bestiller jeg altid en sidste korrekturudgave, som jeg læser igennem opsat i bogform, for at sikre at alt står som det er hensigten, når bogen er trykt. Der er imidlertid udfordringer med at få materialer frem til trykkeriet, nedlukninger i Tyskland, hvor bøgerne trykkes og generelle transportudfordringer, som jeg ikke er herre over. Derfor bliver jeg nødt til at udskyde udgivelsen af de sidste bind i serien. Beklager.

Hold øje med mine sociale medier, hvis du vil vide, hvornår mine bøger udkommer.