Jeg har ikke skrevet

Ægyptens hemmelighed - bliver den mon nogensinde afsløret?

Ægyptens hemmelighed – bliver den mon nogensinde afsløret?

Jeg beklager, at jeg ikke har været særlig aktiv på bloggen, blot to opslag er det blevet til i år!

Årsagen er, at jeg ikke har skrevet særlig meget i år – hvilket jo er katastrofalt, men det er jeg ved at gøre noget ved nu!

Jeg skriver på andet år på spændingsromanen ÆGYPTENS HEMMLIGHED og aldrig har jeg skrevet på en bog så længe. Den opmærksomme læser vil måske bemærke, at jeg i forløbet trods alt har fået udgivet et par bøger, og det er da også sandt. Selv om det er to år siden jeg startede på ÆGYPTENS HEMMELIGHED har jeg i samme periode skrevet  FORBLÆNDET og de fleste af novellerne i BUNDET. Men jeg blev ved med at køre fast i handlingen, kunne ikke rigtig få det til at glide.

Der var masser af andre ting og begivenheder, der kaldte på min opmærksomhed – creative writing kurser i den lokale forfatterforening, hvor jeg underviste sammen med Thorvald Berthelsen – nyt, spændende arbejde (nej, 5.500 solgte bøger på et år er desværre ikke nok til at jeg kan leve af det) – administrative udfordringer ved at være selvudgiver (det bliver vist et helt nyhedsbrev for sig :-)) og meget andet. Så det var let at lade mig distrahere.

Men nu har jeg fundet ud af, hvad der gik galt for mig i skriveprocessen. Jeg er blevet velsignet med et par dygtige betalæsere, som har påpeget, hvor det går galt. Det føltes som en enorm lettelse at finde ud af det, og jeg føler nu, at jeg kan skrive derudad igen, så jeg kan få færdiggjort ÆGYPTENS HEMMELIGHED. Det er jo ikke fordi Pia Holm og Lars Andersen holder sig i ro imens. Det gør de ikke. De bliver ved med at presse på for at jeg skal skrive om deres seneste oplevelser. Og der er masser af dem…

SaveSave