Bundet

Bundet – en samling Pia Holm noveller. 

I denne serie af noveller kan du følge retsmediciner Pia Holms rejse og udvikling fra første gang hun optræder i en af forfatterens historier. 
I den første novelle, FORBANDET, har Pia blot en birolle og det samme har kriminalkommissær Bruno Hansen. Fortæl-leren er landbetjent i en lille by, hvor flere begår selvmord.
I SVIGTET – del heraf er tidl udgivet som novelle og blev en bestseller – skal Lars Andersen og Bruno Hansen opklare, hvem der har efterladt et lig i et udhus, men Pia Holm kan naturligvis ikke holde sig fra opklaringen.
I AFFALDET skal Pia Holm rydde op efter sin afdøde ven-inde, hvilket giver hende nogle udfordringer.
 I BUNDET bliver Pia bortført. Hun vågner op med bind for øjnene bundet til en stol i en kælder. Hun er blevet uvenner med Lars, så der er ingen der kan komme hende til hjælp. Slipper hun fra den nervepirrende situation og finder hun ud af hvem, der holder hende fanget?
I LÆNKET er en gal videnskabsmand på spil. Han fjerner dele af hjernen fra hjemløse og udsætter dem for forsøg. Da Pia og Lars kommer på sporret af gerningsmanden ender det galt.


Anmeldelser

“Virkelig spændende!” Læseranmeldelse

“Virkelig godt skrevet. En dejlig historie, som giver mig lyst til at læse mere. Jeg vil glæde mig til at kaste mig over de to lange krimier i serien. Håber forfatteren vil blive ved med at være så produktiv, for der er virkelig smæk for skillingen! Hilsen en yderst tilfreds læser” Læseranmeldelse

“Groteskt, spændende og stærkt vanedannende” Læseranmeldelse

 

Bundet består af følgende noveller:

FORBANDET. Per Janson er landbetjent i en lille by, hvor flere begår selvmord. “Jeg kan stadig ikke, her tre år efter det mærkelige forår, forklare, hvad det var, der skete i den lille by, hvor jeg er landbetjent. Men hvis jeg fortæller dig historien, kan det være, du er klogere end mig og kan give mig en forklaring på det. Sammenfaldet af to mennesker, der var døde i deres bedste alder, begge med et reb om halsen, fik mig til at spekulere. Nok til at jeg begyndte at forhøre mig lidt for på min færd rundt i byen, men dog ikke mere end at jeg ikke lå søvnløs om natten, ikke endnu. Min nattesøvn blev først sat på prøve, da gamle fru Marsk blev fundet på skolens kontor.”

AFFALDET. Pia Holm har fået til opgave at rydde op efter sin afdøde veninde (Mona Ege, der dør i BEDRAGET). Det er en opgave med udfordringer. Ikke udgivet selvstændigt.

SVIGTET. En forårsdag finder en bonde et lig i et udhus på sin udlejningsejendom. Kriminalbetjentene Bruno Hansen og Lars Andersen bliver tilkaldt. Deres chef presser på for en hurtig opklaring og de er ved at lukke sagen, da retsmediciner Pia Holm gør et fund. Dette er en uafhængig novelle i serien om retsmediciner Pia Holm og Lars Andersen. Tidligere udgivet i en kortere version under titlen Bestjålet.

BUNDET. Pia bliver bortført. Hun vågner op med bind for øjnene bundet til en stol i en kælder. Hun er blevet uvenner med Lars, så der er ingen der kan komme hende til hjælp. Slipper hun fra den nervepirrende situation og finder hun ud af hvem, der holder hende fanget? Sendt til modtagere af nyhedsbrev under titlen Kirurgen.

LÆNKET. En gal videnskabsmand er på spil. Han fjerner dele af hjernen fra hjemløse og udsætter dem for forsøg. Da Pia og Lars kommer på sporret af gerningsmanden ender det galt.

Kan købes samlet som ebog og paperback.