Frelst

FRELST (1. udgave)

FRELST og andre kriminoveller er en samling af noveller med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen.

En kvinde findes DRUKNET i svømmehallen i Nykøbing F. Alt tyder på at der er tale om et uheld, indtil Pia og Lars tilfældigt kommer til at tale med den efterladte mand. Det bliver med livet som indsats, da Pia deltager i stillesvømning en sen aften.
I FORLADT er Pia Holm til koncert med sine veninder. Efter en imponerende trommesolo falder bandets trommeslager om på scenen. Paramedicinerne erklærer, at der ikke er mere at gøre. Han er død. Men de tager fejl. Det er først nu Pias arbejde begynder. Sammen med politikommissær Lars Andersen finder hun ud af, at trommeslageren havde flere fjender end venner, men hvem havde gavn af hans død?
FRELST starter med et overraskende fund på en tidligere præstegård. En maskinfører finder noget der minder om en massegrav, da han skal fjerne de gamle frugttræer. Pia Holm må hente hjælp hos FBI for at løse gåden om de mange knogler, som får fatale følger for hende.

Novellerne er tidligere udgivet i de to novellesamlinger BUNDET og DRUKNET og andre kriminoveller samt som selvstændige e-noveller.
Samlingen består af novellerne: FORBANDET, AFFALDET, SVIGTET, BUNDET, LÆNKET, FORSMÅET, DRUKNET, FORLADT, SLAGTET og FRELST.