Skamferet

Et skamferet lig af en ung kvinde bliver fundet i et øde hus i politikommissær Lars Andersens politikreds, og det viser sig, at der er forbindelse til flere tidligere drab på unge kvinder. Der er bare det, at gerningsmanden allerede sidder fængslet. Snart dukker endnu et skamferet kvindelig op og tvinger Lars Andersen til at tage de tidligere sager og politiets arbejdsmetoder op til revision.
Drabsefterforskningen sender retsmediciner Pia Holm ud i en sag, hvor hun kommer lidt for tæt på mennesker, der vil gøre alt for at skjule fortiden også selv om uskyldige ryger med i faldet. Privat kæmper Pia med egne skygger fra fortiden.
Skamferet er femte bog i serien med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen.

 

 

 

“Efterforskningsarbejdet er grundigt, romanen er godt fortalt, og der er gode sidehistorier til de vigtigste karakterer.”
Bogvægten *****

 

“Ønsker man spænding i flere lag, en baggrundshistorie som er en gyser i sig selv, er det denne bog/serie man skal vælge.

En krimi med historier i flere lag. Spænding, forfærdelse og følelsesladet læsning.”

Fru Thulstrup 5 lakridspiber (ud af 6)

 

“Gerningsmanden er godt gennemtænkt, han er grusom og hans handlemåder overfor de kvindelige ofre får det til at løbe ned af ryggen på læseren. Der bliver holdt godt på identiteten og heldigvis er spændingen intakt lidt til slut, hvor man sidder med krummede tæer og kun tør læse med et øje..”

Bogfidusen ****

http://www.bogvaegten.dk/skamferet/