Afsked med lederjob

Lige om lidt skal jeg tale foran 200 forventningsfulde læger. Madonna-mikrofonen nåede jeg at blive helt gode venner med.

Lige om lidt skal jeg tale foran 200 forventningsfulde læger. Madonna-mikrofonen nåede jeg at blive helt gode venner med.

Efter 13 måneder måtte jeg sande, at et lederjob ikke harmonerede med en forfatterkarriere.

Jeg elskede at der ikke behøvede at være langt fra idé til handling og at jeg havde dygtige medarbejdere, der kunne føre de vilde idéer ud i livet

Jeg elskede at der ikke behøvede at være langt fra idé til handling og at jeg havde dygtige medarbejdere, der kunne føre de vilde idéer ud i livet

Jeg har derfor sagt farvel til verdens næstbedste job. Det var et skønt år med masser af hotelophold, lækre middage og store konferencer. Jeg havde en medarbejderstab, der gjorde det sjovt at gå på arbejde og skønne kollegaer, der sparrede på højt niveau.

Mine kreative medarbejdere skrev en skøn afskedssang til mig. Tak :-)

Mine kreative medarbejdere skrev en skøn afskedssang til mig. Tak 🙂

Men på trods af spændende arbejdsopgaver, skønne samarbejdspartnere og verdens bedste sekretærer, datakonsulenter og konsulenter, fungerede en op til 80 timers arbejdsuge ikke med et bijob som forfatter og en hverdag som alenemor.

Der var masser af skønne hotelophold - så mange at mine venner på facebook troede jeg var blevet hotelanmelder!

Der var masser af skønne hotelophold – så mange at mine venner på facebook troede jeg var blevet hotelanmelder!

SaveSave