Mens du venter…

Cover_DruknetNu er der blot en uge til Forsvundet udkommer. Synes du tiden er lang? Så kan du trøste dig med en kriminovelle i mellemtiden.

I efteråret blev jeg bedt om at skrive en kriminovelle til Hjemmet. Det blev til Druknet, der udkom i Hjemmet nr. 50/2014. Har du ikke hørt om det? Så læs blogindlægget om det her.

Fornyeligt spurgte jeg Hjemmets redaktør om rettighederne til novellen og da jeg fandt ud af, at dem ejede jeg, tænkte jeg at der nok var et par læsere, der ikke lige havde fået fat i Hjemmet. Så nu kan du hente den hos saxo. Den er gratis den næste uge, så tøv ikke for længe.

Den version, der blev bragt i Hjemmet, var lidt kortere, fordi der var et vist antal tegn jeg skulle overholde – ikke nogen helt let opgave! Detaljerne er tilbage i denne version.

Om Druknet
En kvinde findes druknet i svømmehallen i Nykøbing F. Alt tyder på at der er tale om et uheld, indtil Pia og Lars tilfældigt kommer til at tale med den efterladte mand. Det bliver med livet som indsats, da Pia deltager i en stillesvømning en sen aften.
Hent den her.

 

SaveSave