Besøg af TV2øst

Nu med mikrofon

Nu med mikrofon

Jeg har haft besøg af TV2øst. Det var en spændende oplevelse, som vil kunne ses på TV2øst i aftenens sendetid inden for nær fremtid. TV-journalist Anja Al-Erhayem troppede op på Falster med en kameramand, lys og lyd. Der blev filmet fra holdet trådte ind ad døren til de kørte igen.

Sammen med Anja og René ved Horreby Lyng

Sammen med Anja og René ved Horreby Lyng

Det var lidt vildt og en smule grænseoverskridende, sådan at blive filmet flere timer i træk. Især når man nu er sådan en forfatter, der egentlig har det bedst med at sidde bag sin mac. Men Anja og René var heldigvis behagelige mennesker, så indimellem glemte jeg faktisk, at jeg blev filmet.

De startede med at filme her på mit landsted på Falster, og vi skiltes igen, efter jeg havde vist dem Horreby Lyng, hvor krimien Forsvundet bl.a. foregår. Jeg ved endnu ikke, hvornår indslaget bliver bragt, men skal selvfølgelig nok offentliggøre det. I mellemtiden kan du se min film om Forsvundet med billeder fra Horreby Lyng:

Eller teaseren til Forsvundet, hvor min dygtige grafiker har gjort de billeder, jeg har taget på Horreby Lyng, endnu mere uhyggelige:

SaveSave