Bogforum 2016

vind-3-krimier-og-2-fribilletter-til-bogforum-2De fleste træer er gyldne, græsset er fyldt med nedfaldne kastanjer og Nykøbing F, som jeg bor lige uden for, lugter af den søde roesaft.

Det er blevet efterår og derfor er det også ved at være tid til den årlige bogmesse, Bogforum. Bogforum foregår i Bella Center i weekenden den 11.-13. november.

I år har jeg min egen stand på Bogforum sammen med to andre mindre forlag, Candied Crime og 2 Feet Entertainment. De to forlag er ejet af hhv krimiforfatter Dorte Hummelshøj Jakobsen og horror og noirforfatter Steen Langstrup, som altid har været klar til at hjælpe mig, når jeg havde brug for hjælp.

Dorte Hummelshøj Jakobsen og hendes forlag, Candied Crimie, har udgivet adskillige spændende danske forfattere, som også gæster standen i løbet af messens tre dage.

En af Steen Langstrups bøger er i gang med at blive filmatiseret. Til filmen er der blevet produceret en særlig torturstol, som vi håber at kunne fremvise på standen. Den vil være oplagt til en selfie 🙂

Vi glæder os alle til at se en masse læsere på vores stand.

Vil du være med i konkurrencen om min krimitriologi med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen samt to fribilletter til messen? Så skriv dig op her (du får en gratis kriminovellen oveni).

SaveSave