Program for Bogforum

img_1771I år har mit forlag, Gribshave Forlag, en stand sammen med to andre mikroforlag, 2 Feet Entertainment og Candied Crime.

Program for standen (C3-046, bag Trane-scenen)
Fredag kl. 14.00 Krimiforfatter Gittemie Eriksen signerer bøger på standen
Lørdag kl. 11.00 Forfatter Lene Rannva Saltoft signerer sin debutroman “Killing Birch”, en genreoverskridende krimi-kærligheds-fantasy.
Lørdag kl. 16.00 Finale-Selfie Opportunity/Bogsignering. Mød instruktør, skuespillere og forfatter bag horrorfilmen “Finale” Steen Langstrup.
Søndag kl. 14.00 Fantasyforfatter Mette Sejrbo signerer “Heksens kald” og “Varulvens forbandelse”, de to første bind i Ulfhedin-sagaen (fantasy for voksne)

Tag en selfie i #torturstolen
Der er alle tiders selfie-mulighed på standen. Vi har nemlig fået lov at låne torturstolen, der er med i filmen “Finale”. Tag en selfie og læg på facebook eller instagram med #torturstolen, så kan du vinde 3 krimier. Vi trækker en vinder hver dag under Bogforum klokken 17.

Gode tilbud
Køb hele triologien med Pia Holm på Bogforum og få et krus med. Samlet pris 475,00 kr. (værdi 622,00 kr,)

Jeg er på standen alle dage klar til at signere bøger, når jeg ikke selv er ude at høre en konkollega fortælle om sin bog 🙂

Du kan sammensætte dit eget program på Bogforums hjemmeside. Klik på det du vil opleve, så får du et samlet program – lige til at printe ud.

SaveSave