Er du gået fuldstændig fra forstanden?

Sådan sagde en læser til mig, da hun i formiddags hørte, hvad jeg havde tænkt mig at gøre her i eftermiddag. Og måske har hun ret. Det er jeg nok ikke den rette til at afgøre, men du kan jo fortælle mig, hvad du mener i kommentarfeltet herunder, når jeg fortæller dig det lige om lidt…

Det spørgsmål jeg oftest bliver mødt med, når jeg møder mine læsere er: “Hvornår kommer den næste bog?” eller “Har du ikke snart skrevet en ny krimi?” Og jo, det har jeg, men fortsættelsen af fortællingen om Pia Holm og Lars Andersen ligger lige nu hos forlaget, så den er ikke klar til udgivelse før til sommer. Sådan noget tager tid, hvis man ikke vil gøre det selv (sådan som jeg utålmodige menneske endte med at gøre med BEDRAGET).

Men for dig, der er lige så utålmodig som jeg, har jeg i vinterferien skrevet en krimi-novelle. Vi kan jo kalde den bog nr 2 1/2 om Pia Holm og Lars Andersen. Den er blot på 50 sider og holder sig mere stramt til handlingen, end du er vant til i mine bøger. Ikke så meget udenomssnak, ikke så mange tilbageblik og ikke så meget sex…

Gittemie_Eriksen_Bestjålet

For dig, der endnu ikke har læst mine bøger er det også en mulighed for at lære retsmediciner Pia Holm og kriminalassistent Lars Andersen at kende.

Jeg håber du vil tage godt imod den og jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville skrive et par ord i en anmeldelse på Saxo eller på min facebook-side

God fornøjelse!

SaveSave