Jussi Adler-Olsen har, Elsebeth Egholm har og Camilla Läckberg har

IMG_2747

Elsebeth Egholm har et. Camilla Läckberg har et dansk, et engelsk og et svensk. Jussi Adler-Olsen har et for hvert land, han er udgivet i. Faktisk kan jeg ikke komme i tanke om ret mange professionelle forfattee, der ikke har deres eget.

Jeg har ikke haft det. Før nu. Mit eget “logo”. Min egen særlige skrift til mit forfatternavn på mine bøger. Men nu har jeg endelig fået et og på en eller anden måde synes jeg det gør en forskel. Hvad synes du?

Hardcover_Bedraget

Bedraget_coverJeg synes det gør en stor forskel og derfor er mine bøger nu også udkommet i nye udgaver.

Det er rigtig længe siden jeg sidst har fået skrevet på min blog, kunne jeg se, da jeg oprettede dette indlæg. Det er bestemt ikke, fordi der ikke har været noget at skrive om. Jeg har blot haft så travlt med at redigere den næste Pia Holm-krimi, at tiden er fløjet afsted. Den er nu redigeret færdig og afsendt til forlaget. Men du behøver ikke vente helt til sommer på den næste krimi. I løbet af den næste uge er jeg klar med en overraskelse til dig… Jeg kan afsløre at det har noget med Pia og Lars at gøre!

A5_cover_HvadDuØnsker

SaveSave