Hvor meget champagne kan jeg klare?

Jeg har fejret en del her på det sidste. Så meget at jeg er begyndt at overveje, om jeg burde udskifte den lyserøde champagne med andre ting (neglelak, sko, tasker eller andet). Med noget der ikke påvirker min lever. For det er blevet til en hel del champagne her på det sidste. Er sikker på, at Marius Mortensen (Nykøbings velassorterede vinhandel) er yderst tilfreds med min hang til champagne, men det bliver jo nok ikke ved med at gå.
Det startede med at jeg vandt en krimi-stafet op til jul, som Jussi Adler-Olsen havde sat i gang. Hele to gange endda! Synes ligesom der var grund til at fejre, at mit rimeligt ukendte forfatternavn skulle optræde side om side med en af Danmarks største! Bogen skulle udkomme i løbet af foråret.

Jeg udgav nr 1,5 i serien om Pia Holm og Lars Andersen, Bestjålet der i løbet af blot 2 uger røg på Saxos e-bogs bestsellerliste, på første pladsen, vel at mærke! Det kaldte jo også på en fejring. Bogen er i skrivende stund hentet mere end 1700 gange! Og ligger stadig på første pladsen på 3. uge!

Så er der alle de små sejre: oplæg i forfatterforeningen, omtale i Information, omtale i P1 morgen, mit eget navnetræk, ny udgave af Bedraget (hardback) og senest udgivelse af Bestjålet og Hvad Du Ønsker i trykt udgave (kan bestilles/ købes i boghandlerne fra den 19. april – eller allerede nu hos gopubli.sh) Og i morgen (12.4.13) kan du høre mig i Radio Sydhavsøernes eftermiddagsprogram Den Pantsatte Kat. Jo, der er sket meget på de 10 måneder jeg har været forfatter! Glæder mig til de næste 10!

20130411-220103.jpg

SaveSave