Hvornår kan jeg købe din bog?

Det sidste stykke tid er jeg blevet mødt med det spørgsmål rigtig mange gange. Og det er selvfølgelig min egen fejl, for jeg kunne bare have ladet være med at fortælle, da jeg var færdig med at skrive den. Men det er da også rigtig rart, at der er mange der venter spændt på min næste bog. Det må vel nærmest være den ultimative forfatterdrøm.

For at imødekomme efterspørgslen har jeg valgt at løfte sløret gradvist, så du ikke skal vente helt til den 23. maj – du kan faktisk forudbestille den hos din boghandel allerede nu!

Nå, men til afsløringen. Fra i dag kan du se min dogme-films optagede bogteaser på YouTube. Se med her: http://youtu.be/88JUWoB50S0

Og i morgen eftermiddag kan du hente den første bid af krimien via Frie Forfatteres gratis weekend-tilbud, der varer pinsen ud.

Til gengæld må du så vente helt til på torsdag den 23. maj, før bogen udkommer. Men hvis du er i nærheden af Bog & idé i Nykøbing F fredag den 24. maj, kan du få den signeret.

Pia_Holm_krimi

SaveSave