Hvordan lancerer man en bog?

Et års skriveri, redigering, korrekturlæsning, opsætning og meget mere er slut. Min næste krimi, Forblændet, ligger klar til udgivelse. Men hvordan lancerer man lige en bog, når man er selvudgiver?

BoglanceringDa jeg udgav min første bog, krimien Bedraget, drømte jeg om, at jeg med næste bog, kunne holde den  helt store lanceringsfest. Da jeg havde skrevet den færdig og påbegyndte redigeringen tænkte jeg, at det kunne være fantastisk at holde lanceringen på Oreby Slot, fordi en del af handlingen foregår på og omkring slottet. Men jeg er – desværre – ikke blevet millionær af at udgive et par bøger, så det må vente til jeg kommer i liga med Jussi & co.

Men hvor kunne jeg så lancere min bog? Jeg havde mange steder med i overvejelserne, men enten var stedet ikke åbnet endnu eller også kunne det ikke lade sig gøre at håndtere betaling for bøger osv.. Så til sidst tænkte jeg, hey, hvorfor ikke bare holde det i boghandlen? De kan da håndtere betaling, og hvad kunne være bedre egnet end at lancere en ny bog blandt en masse andre bøger?

Afsted til boghandleren. Heldigvis var han med på idéen og vi blev endda enige om, at give lidt rabat på bogen i dagens anledning. Du er også inviteret.

SaveSave