Julekalender og gaver

Julen står for døren og banker massivt på. Jeg synes, den er kommet alt for tidligt i år. Var slet ikke færdig med sommer. Måske fordi vi havde vinter i et halvt år – og faktisk havde vi jo sne på denne tid sidste år. Jeg synes lige det var blevet efterår, og at jeg var begyndt at nyde de gyldne farver. Alle de smukke dage, hvor solen leger med de mange farver i min have, synes jeg stadig, det er mere efterår end vinter.

Uanset hvor meget jeg forsøger at benægte det, kan jeg ikke udskyde julen længere. Jul er jo, foruden hjemmebag, gløgg, familiehygge og meget andet, også lig med gaver. Og derfor vil jeg også gerne begave dig, kære læser. Men for at få mulighed for at vinde en af de 4 gaver, jeg uddeler her i december, må du over på min facebook-side, hvor konkurrencen kører og der er mulighed for at komme med gode forslag til gaver, du gerne vil vinde. Du kan finde ugens konkurrence på facebook.

LænketDenne uges konkurrence handler om locations og jeg ville elske, hvis du også havde lyst til at komme med forslag til steder, jeg kan have med i min næste krimi. Du kan vinde ebogen Lænket.

SaveSave