Julekalender og godter

Du har sikkert sørget for julegaver til din familie og måske endda kalendergaver, men hvad med dig selv? Husker du at forkæle dig i denne søde juletid?

Hvis du har glemt dig selv – eller bare synes du har fortjent lidt ekstra (jo, selvfølgelig har du det), så er her et rigtig julefif, der endda koster gratis.

Julekalender i fællesskab

Formidlingsfællesskabet, som består af forfatterne Freya Anduin, Gittemie Eriksen og kunstner Anne Gyrite Schütt har nemlig lavet en julekalender sammen.

Freya Anduin, der er uddannet historiker og journalist, skriver historiske krimier og i sin research er hun stødt på en masse spændende viden, som hun deler med dig i julekalenderen.

Anne Gyrite Schütt, der er kunstmaler og tegner, har fundet lækre billeder og små historier frem til dig, som du får del i.

Gittemie Eriksen, der er uddannet bac.med., Msc. og certificeret coach, skriver realistiske krimier, der foregår på Falster, har fundet en masse krimi- og spændingsnoveller frem, som hun deler i julekalenderen.

Tilmeld dig på Formidlingsfællesskabets hjemmeside her. Scroll helt ned i bunden og tilmeld dig nyhedsbrevet. De første gaver sendes ud den 1. december, så tilmeld dig inden da, hvis du vil have dem alle med.