Lænket til skærmen?

Lænket cover nyNu er der kun en uge til krimimessen i Horsens. Jeg glæder mig helt vildt, selv om sommerfuglene også er begyndt at melde sig.

Jeg har lige uploadet min 3. video, som du kan se på min YouTube kanal – hvor du også kan se bogtrailere til Bedraget, Forblændet, Forsvundet og den nye novellesamling Frelst. Frelst samler alle mine Pia Holm-kriminoveller i en bog.

I min 3. video kan du se, hvor jeg fik idéen til Forblændet. Husk også at tippe krimielskere, du kender, om lodtrækningen om bogserien med Pia Holm.

Ups, jeg var lige ved at glemme at fortælle, at du lige nu og de næste 5 dage kan få kriminovellen Lænket gratis. Så nu du er i gang, så tip også lige krimielskerne i dit netværk om det. Lænket foregår mellem kriminalromanerne Forblændet og Forsvundet.

 

SaveSave