På vej til krimimesse

I dag er der kun 10 dage til krimimessen i Horsens. Årets største begivenhed for krimielskere!

Jeg tæller ned til krimimessen med 10 videoer, hvor du kan følge med i, hvad der går forud for at jeg står på rød scene i Fængslet i Horsens søndag den 13. marts klokken 13.40.

I perioden op til krimimessen og lige efter kan mine e-bøger erhverves til en ganske særlig krimielsker-rabat. Hvis du allerede har dem selv, så husk at tippe en krimielsker, du kender 🙂

Efter krimimessen trækker jeg lod blandt alle, der har skrevet sig op til mit nyhedsbrev, om en bogpakke indeholdende krimierne BEDRAGET, FORBLÆNDET og FORSVUNDET – de 3 kriminalromaner med retsmediciner Pia Holm. Hvis du ikke allerede har set bogtrailerne for krimierne, kan du finde dem på YouTube kanalen, eller på deres egne sider via linket i teksten her over.

Du kan abonnere på min YouTube kanal, så du er sikker på at få alle afsnit med.