Lovestorm på Nytorv

Min medudstiller, Lise Ravnkilde, får en snak med Kirsten Sydendal, der er en af initiativtagerne til #LollandFalsterLovestorm

Min medudstiller, Lise Ravnkilde, får en snak med Kirsten Sydendal, der er en af initiativtagerne til #LollandFalsterLovestorm

Sammen med en masse driftige mennesker fra Lolland og Falster var jeg lørdag den 22. august en tur på Nytorv i København for at udstille mine bøger. Jeg havde en stand sammen med forfatter og journalist Lise Ravnkilde, der har udgivet en bog om at være plejefamilie – Et stort hjerte er ikke nok.

Flere af dem, der kom forbi, købte alle mine bøger

Flere af dem, der kom forbi, købte alle mine bøger

I gamle dage var Nytorv det sted folk kom i gabestok og andre torturinstrumenter, når de havde forbrudt sig mod loven. Helt så slemt var det ikke for os at tilbringe en dag i den bagende sol.

Jeg fik blandt andet en interessant snak med en højesterets dommer, der endte med at købe alle mine bøger! Lokale politikere holdt taler og kom forbi og hilste på, lige som jeg hilste på min tidligere chef, kommunaldirektøren fra Guldborgsund Kommune.

Lovestorm på Nytorv

Lovestorm på Nytorv

Det er nok ikke sidste gang sydhavsøerne har lovestormet København.

 

SaveSave