Min verden i Hendes Verden

Hendes VerdenI sommers blev jeg kontaktet af en freelancejournalist, der ville skrive en artikel om selvudgivere. Hun havde fået mig anbefalet flere steder fra, fortalte hun, så derfor var hun jo nødt til at se, hvad jeg var for en.

Jeg fik besøg af journalisten og en fotograf i august. Marie Varming, som hun hedder, var god til at få mig til at slappe af, så jeg fik fortalt en hel del – nok også lidt, jeg ikke har fortalt før.

Bagefter var det fotografens tur. Udfordringen var at finde et sted, der ikke lignede at vi var midt i august, for artiklen skulle jo først bringes i efteråret. Jeg blev beordret til at finde en frakke og et tørklæde, det kunne ikke gå at vise bare arme i t-shirt. Vi fandt en gul mur og fotografen var glad.

Hendes Verden forsideResultatet kan du se i denne uges Hendes Verden.

SaveSave