Mord i Danmark og krimimesse

Mord i DanmarkJeg har været travlt optaget den sidste tid. Ikke kun af at skrive (beklager), men også med at samle danske krimiforfattere på hjemmesiden MordiDanmark.dk. Det er flere år siden, jeg fik den idé, at jeg ville undersøge, hvor mange “egnskrimier”, der egentlig fandtes i vores skønne land. Jeg troede faktisk ikke, der var særlig mange, da jeg jo selv var blevet selvstændig forfatter netop, fordi forlaget ikke mente, en krimi kunne foregå på Falster. Men det ser heldigvis ud, som om det er blevet bedre siden – se selv!
Jeg købte domænet Mord i Danmark, men fik aldrig gjort mere ved det. Ikke før, jeg fik lidt bedre tid. Jeg skrev ud til nogle af de krimiforfattere, jeg kender, og blev overrasket over, hvor mange der syntes det var en god idé. De delte videre med de krimiforfattere, de kendte og efterhånden er der fiktive gerningssteder pænt spredt ud over det ganske land.
Intentionen er, at læsere kan dykke ned på kortet og finde krimier, der foregår i deres nærmiljø – der hvor de bor, arbejder eller er på ferie.  Krimimessen i Horsens

Så vil jeg skynde mig at undskylde for, at der er noget, jeg har tiet for jer. Jeg er nemlig blevet inviteret på krimimesse i Horsens. Det er mit tyske forlag, BoD, der har inviteret mig til det jyske, hvor jeg bliver interviewet på blå scene om søndagen af forfatteren Ole Clifford (hvis du ikke kender hans bøger endnu, så kan de varmt anbefales). Jeg glæder mig til at møde krimilæsere, krimiforfattere og andre, der besøger krimimessen i Fængslet i Horsens i løbet af weekenden den 12.-13. marts. Det bliver mit første besøg på krimimessen, da jeg ikke har kunnet de foregående år pga mit arbejde, men det er jo heldigvis slut nu.

SaveSave