Næste krimi med Pia Holm er på vej

Opdaget – den 6. krimi med Pia Holm

Snart behøver du ikke vente længere på fortsættelsen om retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen.

Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet har haft en rolig periode uden drab, men idylen bliver ødelagt Sct. Hans aften, da stationen får en melding om et drab på en ung pige i Fortidsmindeskoven på Østfalster.

Retsmediciner Pia Holm opdager en fejl i en ellers opklaret sag, der har kostet flere betjente deres job og givet endnu flere søvnløse nætter.

Snart står politikommissær Lars Andersen med fire meget forskellige drabssager og må trække den pensionerede kriminalkommissær, Bruno Hansen, ind i opklaringen.

Pia har i flere år planlagt sin flugt, da hun frygter for sit eget og datterens liv, men vil det lykkes hende at slippe fri?

Retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen er tilbage i dette 6. bind af den hæsblæsende serie, hvor der for alvor skal gøres op med fortiden.

I Opdaget optræder flere gamle kendinge fra serien med Pia og Lars, så hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, kan det anbefales at du har læst alle de tidligere romaner inkl. kriminovellerne i Pia Holm serien.

Læs mere om forpremieren her.