Taknemmelig skrivekrampe

Hvis du ikke har opdaget det, så er den 6. kriminalroman med retsmediciner Pia Holm og politikommissær Lars Andersen udkommet. Du kan læse mere om den her.

Læserne på mit nyhedsbrev har taget rigtig godt imod den længe ventede fortsættelse (er du ikke på mit nyhedsbrev? Så går du glip af muligheden for at forudbestille mine bøger, modtage gratis noveller og lydbøger. Fortvivl ikke, du kan melde dig til her.) Det betød at jeg brugte en søndag på at signere og pakke bøger, så de kunne komme afsted til de ventende læsere. Tusind tak for jeres støtte <3 Jeg håber fortsættelsen falder i jeres smag.

Den svære sekser

Det har ikke været helt nemt for mig at skrive den 6. krimi med Pia og Lars. Hvis du har fulgt mig et stykke tid, så ved du måske at mine krimier altid starter med at jeg ser et mord og så opklarer jeg det sammen med Pia. Det betyder at jeg sjældent ved mere end Pia ved på et givent tidspunkt i krimien. Og i Opdaget var det ved at drive mig til vanvid, for jeg kunne ikke få øje på en sammenhæng mellem de meget forskellige mord, der dukkede op. Jeg kæmpede virkelig med at have tillid til processen, mens jeg følte, jeg skrev med bind for øjnene. Faktisk var det blot omkring 10 sider før slutningen, at jeg fik den der ah-ha-følelse.

Boglancering

Sammen med to andre dygtige kvinder har jeg startet en forening, fordi vi gerne vil mere ud og i dialog med vores læsere. Opstarten af vores foredragsrække faldt tilfældigvis sammen med udgivelsen af Opdaget. Derfor valgte jeg at holde en forpremiere sammen med det første foredrag, At se et mord.

Selve lanceringen foregik på de sociale medier. Det var meningen, jeg ville sende live på både Instagram og Facebook på en gang, men selv om jeg havde testet alt udstyr, så ville facebook lige pludselig ikke acceptere min computers indbyggede kamera, da jeg skulle til at sende. Jeg måtte derfor nøjes med at lancere på Instagram.

Næste foredrag

Du kan følge med i, hvor og hvornår du kan møde mig til foredrag, oplæsninger, workshop og bogsigneringer i min kalender lige her.

Du kan allerede nu købe billet til og læse om næste foredrag her. Foredragene foregår på Det Gamle Posthus i Sakskøbing og gentages på Zoom, så alle kan være med, uanset hvor man bor.