Nu også på tryk

BundetJeg har støvet en samling noveller af, der alle har Pia Holm tilfælles.
Når jeg udgiver en novelle er det sædvanligvis kun som ebog, da det er alt for dyrt at få trykt en tynd bog, og det er der en del, der har klaget over. De ville have alle historier på tryk. Derfor har jeg nu samlet nogle stykker i novellesamlingen Bundet.

Den første novelle, Forbandet, skrev jeg for at udforske karaktererne til min kommende krimiserie. Det er således første gang vi møder Pia Holm. Lars Andersen var ikke opfundet endnu. Fortælleren er landbetjent i en lille by på Falster, men jeg valgte ikke at fortsætte min krimiserie med ham i hovedrollen, fordi jeg følte mig låst fast med en jeg-fortæller. Jeg havde brug for at se begivenhederne fra flere vinkler. Da jeg begyndte at skrive Bedraget insisterede Pia Holm på at fylde mere i historien og det samme gjorde Lars Andersen, der startede som Brunos assistent (Bruno er også med i Forbandet).

Mens jeg skrev på fortsættelsen til Bedraget, kriminalromanen Forblændet, fik jeg lyst til at prøve at skrive en novelle igen. Jeg gik på Saxos Forfatterskole, hvor øvelserne bestod af korte fortællinger. Det blev til Svigtet, som jeg dog kortede ned til en endnu strammere udgave og udsendte under titlen Bestjålet. Men i novellesamlingen får I den fulde historie.

Som læser af mit nyhedsbrev har du modtaget novellen Kirurgen. Den er også pudset af og indgår i novellesamlingen under titlen Bundet, som jeg egentlig synes passer bedre.

I en anden forfatterklasse var jeg begyndt at skrive på Lænket, som jeg har skrevet færdig til samlingen her. Den er derfor ikke tidligere udgivet, heller ikke som ebog.

Tilsammen er det blevet til en samling på 4 noveller af varierende længde. Den trykte bog udkommer sidst i november.

SaveSave