Ny Pia Holm bog på vej

Druknet_omslagDer har været stille fra forfatterskrivebordet hen over sommeren. Det er ikke lykkedes mig at skabe så meget skrivetid, som jeg plejer.

Planen var at få skrevet endnu en Pia Holm kriminovelle, så der kunne udgives en novellesamling, lige som jeg gjorde i 2013 med BUNDET. Men når tiden kun var til 5 minutter hist og pist, så tager det sin tid at skrive selv en novelle.

Novellen viste sig så også at have mere liv, end jeg havde forudset, og truede på et tidspunkt med at udvikle sig til en hel kriminalroman. Jeg fik lagt lidt arm med Pia og Lars og lovede dem, at hvis de begrænsede sig lidt, så skulle jeg nok samle tråden op ret hurtigt efter udgivelsen af denne samling.

Bogblokken er nu sendt til sidste korrekturlæsning og forsiden ligger klar. Jeg forventer at kunne udgive omkring efterårsferien og derfor skal du også have mulighed for at forudbestille.

Bestil novellesamlingen DRUKNET senest den 11. oktober og modtag den på udgivelsesdagen (som endnu er lidt uvis, men formentlig sidst i oktober).

Læs mere om DRUKNET og forudbestil her.

SaveSave