Nye kriminoveller

Mens du venter på fortsættelsen af historien om Pia og Lars kan du læse en kriminovelle eller sytten…

Jeg har en samling af spændingsnoveller liggende i en mappe på min iMac. Mange af dem har været downloadet flere tusinde gange, mens de var tilgængelige på Danmarks største netboghandel, Saxo Publish. Selvom jeg stoppede med at udgive gennem dem for et par år siden, får jeg stadig af og til forespørgsler fra læsere, der spørger, hvornår jeg udgiver nye noveller. Nogle af novellerne er blevet udgivet før, mens andre er helt nye og aldrig før udgivet.

Indtil videre er der blevet udgivet 17 e-bøger, og der er mange flere på vej. De fleste af dem er kun blevet udgivet som e-bøger, men et par af de længere noveller er også udgivet som papirbøger.

Nye e-bøger

Indtil videre er det blevet til følgende kriminoveller med makkerparret Pia Holm og Lars Andersen:

Desuden er følgende enkeltstående titler udkommet:

Og i serien med Helle Skov og Tim Østergård:

Hvis du er på udkig efter nyt læsestof, kan du holde øje med min hjemmeside, hvor jeg vil annoncere udgivelsen af mine kommende bøger.

Tak for din interesse i min skrivning.