Ser hun sådan ud?

Fotografering i Århus Gittemie

Jeg fangede fotografen i Århus

Der sker vilde ting og sager i øjeblikket.
Som du måske ved, var jeg til selvudgiverdag i Århus for at fortælle om min måde at være selvudgiver på og give håbefulde nye forfattere tips og idéer til markedsføring.

I løbet af formiddagen blev jeg hentet ud fra foredragssalen af en fotograf fra Jyllands-Posten. Han skulle bare lige låne mig i to minutter, så han kunne tage et billede til den artikel, jeg var blevet interviewet til et par dage før.

Det endte med at være en time i alle mulige og umulige stillinger og omgivelser. Siddende på en stol. Liggende på en stol. Stående i et vindue. Komme gående gennem noget installationskunst. Siddende på en sofa. Skrivende på min iphone. Og hele tiden med ordre til ikke at smile. Det var faktisk det sværeste. Krimier er jo en alvorlig sag, som fotografen sagde. Så jeg måtte ikke smile.

Da fotograferingen var overstået var jeg helt udmattet og klar til at hoppe på hovedet i seng. Men det var ikke engang frokost endnu og jeg skulle jo også være i ekspertpanelet. Stor respekt til al verdens fotomodeller. Det er sgu hårdt arbejde!

Du kan se netartiklen fra Jyllands-Posten her.

Hjemmet nr 50/2014

Hjemmet nr 50/2014

I sensommeren blev jeg kontaktet af Hjemmets redaktør. Hun ville have mig til at skrive en kriminovelle til Hjemmet. Jeg lagde hovedet i blød et par timer og skrev så tilbage at det kunne jeg godt. Jeg beskrev mine idéer til en spændende karakter, der var lidt mere bly end Pia Holm. Men næh nej, hende var redaktøren ikke interesseret i. Hun ville have Pia Holm. Så det fik hun. Med alt hvad dertil hører af udsvævende liv osv. Resultatet er i denne uges Hjemmet (nr. 50).Er det Pia Holm i Hjemmet?

Det spøjse er at der jo så har været en tegner på, der har tegnet både Pia og Lars. De ser ikke helt ud som inde i mit hoved. Hvad mener du? Er det den Pia Holm og Lars Andersen, du ser, når du læser mine krimier?

SaveSave

SaveSave