Jeg har fået klager

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 11.20.02Jeg har fået en del klager de seneste måneder fra flere af mine læsere, fordi de ikke kunne se mine opslag på facebook. De ville gerne have del i de gode tilbud, gratis ebøger, se hvornår jeg læste op og meget andet, jeg altid deler på min facebookside. Men det fik de ikke.

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 11.31.59Det var ikke fordi jeg udelukkede dem fra mine opdateringer, men det gjorde facebook. I den forrige opdatering indførte de, at kun 5-20 procent af dem, der har liket en side, får lov at se opdateringerne. Det synes jeg egentlig er temmelig groft, for når jeg har liket en side, så er det jo fordi jeg gerne vil se det, der foregår der. Jeg vil gerne have de gode tilbud, kende de nye retter eller vide hvad der sker. Det får jeg ikke lov til. Og det får mine følgere heller ikke lov til.

Det går naturligvis ikke, for hvem skal jeg ellers bede om hjælp til nye forsider? Spørge om ruter til biljagt? Nye gerningssteder?

Mit første indlæg på min facebook-forfatterside

Mit første indlæg på min facebook-forfatterside

Derfor har jeg taget konsekvensen og i stedet oprettet en personlig profil. Det betyder at jeg går glip af en masse statistik. Der er også et max antal venner, jeg kan have. Men det må jeg tage med. Jeg håber du har lyst til at følge med over på min nye facebookprofil og invitere mig som din ven. Det gør du her.

 

SaveSave