Der sker så meget

Leefia_bogforum_GittemieJeg har fået svunget forfattertasken en del her på det sidste. Reception, nye aftaler og bogmesse.

Jeg – eller rettere mit forfatterskab – var repræsenteret på årets Bogforum via den nye platform Leefia, en streamingservice, hvor du kan tegne abonnement og få adgang til alle de ebøger du vil. På sigt skulle der også blive adgang til lydbøger – hvilket jeg har ledt efter en platform til længe.

Leefia_Gittemie

Jeg får ofte forespørgsler på lydbøger, men har ikke kunnet finde en passende platform til udbredelse af lydbøger. Jeg krydser fingre for at Leefia får løst denne udfordring, for så vil I ganske snart se en masse lydbøger herfra.

Jeg har været til fin reception i Region Sjællands Regionshus. En kær sjæl havde indstillet mig til deres kampagne “Vi udvikler Region Sjælland”. Jeg blev udvalgt til at komme med i udgivelsen med 50 historier om personer, der udvikler Region Sjælland i et hårdt felt af dygtige og visionære mennesker. Gittemie_udviklerDerfor blev jeg også inviteret med til receptionen, hvor bogen blev præsenteret. Der var dækket fint op, lækker mad og godt selskab. Jens Stenbæk og flere andre prominente personer holdt taler og roste de gæve folk og visionære tanker. Reception_Gittemie
Det var en hyggelig og dejlig aften, hvor jeg fik talt med en masse spændende mennesker. Blandt andet en regionsrådspolitiker, der fortalte mig en spændende historie fra sin fortid. Der var stof til en hel krimi i den fortælling! Det er ikke usandsynligt at det kunne blive til endnu et bind i Pia Holm og Lars Andersen serien. Jeg fik politikerens tilladelse 🙂

 

 

SaveSave

SaveSave