Er du til e-bøger eller p-bøger?

Der er ikke alle der er lige begejstrede for e-bøger, selv om fordelene står i kø. Hvis du har en e-bogslæser, kan du for eksempel selv bestemme skriftstørrelsen, indsætte bogmærker ved ynglingscitater, slå svære ord op og have mange bøger med på rejsen – de fylder ikke mere end en trykt bog.

Alligevel er det langt fra alle, der er begejstrede for den nye teknologi. Jeg er heller ikke selv ubetinget tilhænger. Faktisk læser jeg helst noveller og korte, faglige pdf’er på min iPad, mens jeg stadig foretrækker en ‘rigtig’ bog, når jeg skal læse en krimi eller en roman.

Derfor har jeg også lyttet til jer, min læsere, og udgivet mine seneste to bøger på tryk. den romantiske og erotiske roman Hvad Du Ønsker kan nu bestilles som en – synes jeg selv – lækker trykt bog. Du kan bestille den her eller i din lokale boghandel. Det samme kan krimi-novellen Bestjålet, der stadig kan hentes gratis på Saxo eller i itunes. Hvis du hellere vil læse den i trykt version, skal du blot betale trykkeomkostningerne. Også den kan du købe her eller i din lokale boghandel. God fornøjelse!

IMG_3031

SaveSave