Er du til spænding?

Spændingsnovellen Stivfrosset - gratis hele weekenden!

Spændingsnovellen Stivfrosset – gratis hele weekenden!

Så er min seneste udgivelse nok noget for dig. Jeg har netop sendt spændingsnovellen ‘Stivfrosset’ på gaden. Den foregår en kold vinterdag og nat, så der skulle være mulighed for afkøling i løbet af de 58 siders spænding. Weekenden ud kan du hente den gratis hos Frie Forfattere, men skynd dig, for fra på mandag koster den!

Novellen handler om Silas, der har taget sin kæreste, Bibi, med til sit barndomshjem ved Saxkøbing fjord, for at tilbringe en hyggelig weekend sammen. Han har begravet sig i arbejde siden forældrenes pludselige død. Men freden bliver hurtigt brudt af et overraskende fund og Silas bliver jaget vildt, da Bibi viser sig at være en anden, end han tror. Men hvem narrer hvem? 58 siders spændingsnovelle, der foregår ved Saxkøbing på Lolland.

Historien landende i vinters, derfor den meget sne, men de sidste detaljer fik jeg først på plads, da jeg forrige weekend var ude og sejle på Saxkøbing Fjord og så kassen her på den gamle fiskerbåd, jeg sejlede med. Derfor tog historien lige en drejning til her i finpudsningen.

Sådan en kasse sætter gang i en forfatterfantasi!

Sådan en kasse sætter gang i en forfatterfantasi!

Du kan hente novellen via Frie Forfatteres hjemmeside. God fornøjelse!

SaveSave