Fine anmeldelser

Anmeldelse i Folketidende

Anmeldelse i Folketidende

Anmeldelser er lige så vigtige for en forfatter, som de er for en restaurant. Derfor er det også en skøn overraskelse, at der er kommet hele to fine anmeldelser i denne uge.

Den første er kommet fra Folketidendes K.E. Watz, der bl.a. skriver:

“Det er en i alle detaljer velkomponeret og fængslende historie, der i al sin usandsynlighed paradoksalt nok virker ikke så lidt autentisk, ikke alene fordi Gittemie Eriksen fortæller så levende og overbevisende, men også fordi hun tilsyneladende har et indgående kendskab til en retsmediciners arbejde og kan den lokale geografi på rygmarven. Desuden udmærker hendes krimier sig ved, at de også meget detaljeret kredser om hovedpersonernes personlige forhold.”

4 stjerner tildeler han den. Tak for det 🙂 11148324_1133288143367517_4441696659808898200_o

Den anden anmeldelse er fra en lektør, der har anmeldt antologien StORDstrømmen, som jeg har bidraget til. Poul Flou Pedersen skriver bl.a.:

”Interessant og sympatisk udgivelse, der viser mangfoldigheden i de kunstneriske udtryk og kommer med nogle bud på nogle lokale kendetegn i ”Danmarks Sydstater”. Det er spændende læsning…Bogen har nok især lokal interesse, men den kan anbefales…De store biblioteker bør også anskaffe den.”

SaveSave