Ligner jeg mon nu en krimiforfatter?

Skønne Christina Wedel agerede også chauffør i en Jaguar limousine.

Skønne Christina Wedel agerede også chauffør i en Jaguar limousine.

Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg har hørt sætningen:

“Du ligner slet ikke en krimiforfatter.”

Nå, hvordan ser sådan en da ud? Åbenbart ikke sådan som jeg ser ud. Jeg har prøvet at lægge mærke til alle de krimiforfattere jeg har mødt, når jeg har været til arrangementer i forfatterforeningen. Har de mon nogen fællestræk? Næh, det synes jeg ikke. Går de ens klædt? Næh, heller ikke. Har de alle noget ganske særligt på? Næh, det synes jeg da ikke umiddelbart, jeg kan få øje på.

Det personlige shopperum hos Company - fyldt med tøj til mig.

Det personlige shopperum hos Company – fyldt med tøj til mig.

Så hvad mon det er, der får folk til at sige sådan? Jeg har ikke svaret, men en dag tog jeg mig alligevel sammen og tænkte at jeg godt kunne trænge til at få piftet min garderobe lidt op. Engang gik jeg altid i skjorte, pæne bukser, nederdel eller jakkesæt – kort sagt businesstøj, fordi jeg var konsulent og skulle være præsentabel, når jeg kostede 1.300 kr. i timen. Så fik jeg job i en kommune og alle troede jeg var chefen. Det var jeg ikke, så jeg måtte lære at dresse ned. Væk med skjorter og jakker, frem med de flade sko. Med tiden synes jeg min tøjstil er blevet lige vel kedelig nok, men alligevel ender jeg altid med at købe en sort tunika og nogle sorte bukser. Men nu skulle det være slut, skulle det. Derfor kontaktede jeg den skønne Christina Wedel, som jeg følte mig tryg ved, fordi jeg havde mødt hende på et kursus vi havde taget sammen engang. Og det var helt klart et godt valg, for det er godt nok små intimt at prøve tøj sammen! Det er ikke alle steder der er store, lyse, lækre shoppingrum, som i Companys på Strøget. Når man skal prøve undertøj i et lille prøverum i Magasin, så bliver det rimeligt nærgående. Christina tog det heldigvis i stiv arm.

Jaguar limousine - så bliver det ikke mere luksuriøst!

Jaguar limousine – så bliver det ikke mere luksuriøst!

Christina og jeg deler en passion for lækre biler, og hun ved godt, at jeg er helt vild med Jaguar, så den skønne brillierede selvfølgelig ved at hente mig en i Jaguar limousine! Så der sad jeg og strittede med lillefingeren i de lækre lædersæder, mens Christina smidigt kantede den store bil gennem Københavns smalle stræder i den værste myldretrafik.

Christina fik vist mig en masse lækkert tøj, lært mig hvad der passer til min kropstype, min hud- og hårfarve og visadankortet nåede at blive pænt rødglødende, inden vi sluttede af i en af de rigtig lækre butikker, hvor vi fik serveret bobler og tøjet blev pakket ind i silkepapir og lagt i en fin shoppingbag.

3 timers powershopping med personlig shopper.

3 timers powershopping med personlig shopper.

Det var så fint, at der selvfølgelig ikke var priser på tøjet. Således opgraderet på tøjfronten satte jeg mig igen tilrette i de bløde sæder. Christina havde nemlig indvillige ti at hjælpe mig med en yderst svær beslutning: farven på min nye Jaguar. Jeg havde egentlig besluttet mig for at den skulle være hvid. Hvid metallak. Den så så flot ud, da jeg så den til prælanceringen i maj måned, men i dagslys hos forhandleren havde den et køligt blåt skær, som jeg ikke brød mig om. Forhandleren fik mig næsten overtalt til at den så skulle være racing red. Og det havde jeg egentlig besluttet mig for, indtil jeg mødte en afbleget rød Toyota. Ups, der var jo noget med at de der røde farver var rimeligt sarte. Det gik ikke. Heldigvis ofrede Christina sig, så jeg havde en at diskutere farver med.

Det bedste sted at shoppe

Det bedste sted at shoppe

Det er et svært valg, når man har ønsket sig en Jaguar siden en sommerdag, da man var fem år gammel. Så derfor skal det naturligvis være helt perfekt. Og heldigvis er det tålmodige folk, der er ansat hos Jaguar i Birkerød.

Jeg ved ikke om det bedste var at køre i Jaguar limousine eller at jeg opdagede, at jeg bruger 3-4 tøjstørrelser mindre end jeg troede! Du skulle unde dig en tur med Christina Wedel.

SaveSave