Forsvundet og frie bogpriser

 I dag er F-dag. Det er nemlig i dag Forsvundet udkommer.

Jeg holder boglancering i dag klokken 11 hos Kaffehuset Møn, Midtpunkt i Nykøbing F af 3 årsager:

  1. De laver verdens bedste te – Eid hedder den – beklager, men jeg har aldrig lært at drikke kaffe. Eid (og Cool Mint) er det jeg drikker, når jeg skriver hele dagen og aftenen (jeg er ingen natteravn, så med mindre det er fuldmåne kunne jeg ikke drømme om at skrive om natten). Men jeg har hørt deres kaffe også skulle være ret god. 
  2. Kaffehuset Møns Nykøbing F afdeling er med i Forsvundet – to af bogens personer mødes i kaffehuset efter en shoppetur i Nykøbings butikker – derfor synes jeg det var oplagt at holde lanceringen her.
  3. Jeg kender ejeren, Jan Kanne, og har fulgt hele hans modige rejse fra projekter på Bali over import af specielle varer (jeg har bl.a. en drage og en budda, jeg har købt hos Jan) til åbningen af Kaffehuset Møn i Stege, eget kafferisteri og nu flere butikker. Vi arbejdede sammen på Storstrøms Erhvervscenter tilbage i midt-00’erne.

Er du forhindret i at komme i dag, fordi du skal på pinse-familiebesøg, til fortællefestival på Kronborg eller et af de mange andre spændende ting, der også foregår i dag, så bare rolig. Jeg signerer nemlig bøger igen:

  • Fredag den 29. maj kl. 15 i Bog & ide, Sorø
  • Lørdag den 30. maj kl. 11 i Bog & ide, Nykøbing F
  • Lørdag den 6. juni kl. 11 i Bog & ide, Vordingborg

Hvis du bor i Nordjylland eller USA fx så vil du sikkert hellere have et link, hvor du kan købe min bog. Du kan gå ind i enhver boghandel og bestille den – også selv om den ikke står på deres hylde. Alle netboghandler får den også lige om lidt (det er bare ikke dem alle der er lige hurtige). Lige nu kan du købe Forsvundet hos:

  • Saxo – det vil jeg dog ikke anbefale. De tager nemlig 369,95 kr for den, sandsynligvis for at kunne give store rabatter senere.
  • Direkte hos BoD – som er forlaget jeg udgiver gennem. Her koster den nemlig kun 199,-kr

Jeg tjener det samme uanset om du betaler 199 eller 369,95kr for den.

E-bogen burde også være ude nu, jeg har bare ikke kunnet få øje på den hos nogen af boghandlerne, men jeg vender tilbage omkring det. God pinse 😘

SaveSave