Krimitour

Boglancering i Kaffehuset Møn

Boglancering i Kaffehuset Møn

IMG_7247

Der skal naturligvis serveres bobler til en boglancering.

Det har været en skøn og hård måned. Jeg lancerede den seneste Pia Holm krimi den 23. maj ved en hyggelig reception i Kaffehuset Møn i Nykøbing F, hvor det søde personale havde sørget for bobler og lækkerier. Venner, familie, samarbejdspartnere og læsere kom forbi og udover et bogsalg over alle forventninger blev jeg begavet til op over begge ører. Det er tredje gang jeg holder lancering – et par at mine bøger har jeg blot sendt på hylderne uden at fejre det – men det føles lige vildt hver gang. Tak til alle jer, der kom forbi og tak for de mange fine gaver.

Til jer der ikke var med kan jeg fortælle at Kaffehuset Møn er et skønt, skønt sted. Ejeren Jan Kanne er en “gammel” kollega, som har et ganske særligt forhold til smukke Bali. For flere år siden startede han med at importere skøn brugskunst, buddaer, drager osv, som blev fremstillet af folk han kendte på Bali og solgt i Steges gamle apotek.
For et par år siden udviddede han så med sit eget kaffehus i Stege på Møn. Kaffehuset er ved at vokse sig stort med eget kafferisteri, egne kaffesorter, verdens lækreste te og meget andet. Hvis du kommer forbi Stege eller Nykøbing F i løbet af sommeren er det klart et besøg værd. Modsat mange af de kaffebarer jeg har besøgt andre steder, så er der en eksklusiv og rolig stemning i Kaffehuset Møn, som jeg godt kan lide.

Fra bogsigneringen i Nykøbing F.

Fra bogsigneringen i Nykøbing F.

Fra bogsigneringen i Vordingborg

Fra bogsigneringen i Vordingborg

SaveSave