Forsvundet tour og fuldtidsjob

Forsvundet tour

Der er nu så få dage til Forsvundet udkommer, at jeg dårligt kan lukke et øje om natten. Jeg startede med at skrive på den 3. krimi i serien med Pia Holm og Lars Andersen sidste sommer, og nu lander den snart på boghylder over alt i landet.

Denne gang har jeg aftalt bogsignering med flere boghandlere – ja, det er nærmest blevet en helt tour! Med boglancering og bogsigneringer hos 3 boghandlere inden for 14 dage er vi nu også oppe på det maksimale, jeg kan klare, samtidig med et fuldtidsjob. Heldigvis har jeg lige nået at skifte job fra et lederjob, der tog 60-80 timer af min tid om ugen, til et almindeligt 37 timers job, som er lettere at få til at fungere sammen med et “fuldtidsjob” som krimiforfatter.

På min tour kommer jeg til Nykøbing F, Sorø og Vordingborg – og jeg vil ikke udelukke at der kommer flere på i løbet af sommeren, bare ikke lige nu – ses vi?

Har du set traileren?

SaveSave