Frie forfattere gør det selv!

Sammen med en række forfattere har jeg dannet foreningen Frie Forfattere, hvor vi hjælper hinanden med at markedsføre hinandens bøger. I via netværket hjælper vi også hinanden med de kompetencer vi hver især har efter devisen at alle er gode til noget og sammen kan vi det meste.

På blot en måned er Frie Forfatteres hjemmeside allerede blevet besøgt ikke færre end 3544 gange. Og det, selv om siden først lanceres officielt i denne uge.

Frie Forfatteres hjemmeside kan man nemt og hurtigt finde frem til nye bøger og det er da også grunden til dens popularitet, tror jeg. Alt, der handler om bøger, er under en stor omvæltning lige nu. Nye tal viser, at der nu sælges flere eBøger end Paperbacks i både USA og Storbrittanien.

Det har aldrig været nemmere at trykke på startknappen og udgive en bog, men forfattere og læsere skal jo finde hinanden. Det er filosofien bag Frie Forfattere. Når vi selv kan skrive og udgive vores bøger, kan vi selvfølgelig også selv løse opgaven med markedsføring – Især når vi er mange sammen. Jeg har allerede haft pæn success med min første krimi “Bedraget”, der bl.a. foregår på Lolland-Falster. Bogen har hen over sommeren ligget i top på krimilisten hos Danmarks største netboghandler, Saxo.com og har også solgt ganske godt hos lokale boghandlere. I september udgav jeg ebogen “Hvad Du Ønsker”, som også kan findes på Frie Forfattere.

Frie Forfatteres platform byder på forfattersider, hvor forfatterne præsenterer sig selv, samt en nyhedsblog, hvor læserne hurtigt kan orientere sig om, hvad der rører sig. Der er også ugentlige tilbud til læserne; for eksempel gratis noveller, opskrifter, konkurrencer og slagtilbud. Og så er der selvfølgelig også boghandelen med direkte links til alle de spændende bøger.

En moderne bogshop, hvor størstedelen af bøgerne er digitale. Men også en god, gammeldags blandet landhandel, fordi medlemmerne beskæftiger sig med vidt forskellige genrer og emner, lige fra håndarbejdsbøger og selvhjælpsbøger til science fiction og krimier. Andre spændende initiativer er et lille tidsskrift som afløser af det traditionelle nyhedsbrev. Bladudvalget samler artikler, noveller, interviews og andre nyheder om bøger og forfatterbranchen, som så udgives i et gratis kvartalsblad.

Frie Forfattere er en forening med vokseværk,og i stedet for at vente på at alle bøger står snorlige på hylderne, vil vi hellere offentliggøre nyheden nu. Vi tror læserne vil glæde sig over, at platformen til enhver tid er under udvikling.

Frie Forfattere betragter sig som en forening, hvor medlemmerne danner fortrop for en forfatterbranche i forandring og noget tyder da også på, at tingene aldrig står stille. Antallet af medlemmer vokser uge for uge, og der er altid et medlem eller to, som suser rundt, i fuld gang med at indrette sig på platformen. På blot en måned er Frie Forfatteres hjemmeside allerede blevet besøgt ikke færre end 3544 gange! Og det, selv om siden ikke engang er officielt lanceret endnu! Det behøver ikke at være dyrt at berige verden!

SaveSave