Gemmernes guld

Afstøvning af kriminovelle fra gemmerne

Afstøvning af kriminovelle fra gemmerne

Jeg elsker sommeren. Ikke for dens høje temperaturer (30 grader er lige i overkanten for mig), men fordi der er en frihed i at kunne have alle døre åbne. Kunne gå ud og ind uden at tage noget af eller på.
Men jeg elsker især sommeren for dens ro og muligheden for at fordybe sig i forskellige selvvalgte projekter.

En sen aften gik jeg i gang med at rydde op på min iMac. Gennemgå hvad jeg havde i de forskellige mapper. Var der noget, der kunne slettes? Guldkorn, jeg havde glemt, jeg havde? Skøn proces!

Efter at have sorteret billeder på afveje, halve og hele budgetter i forskellige versioner og gamle fødselsdagsinvitationer fandt jeg en gemt og glemt mappe. Bogideer hed den. Og jeg var sikker på, da jeg så den, at den blot indeholdt dokumenter med få linjer på hvert – ganske korte beskrivelser af mine mange idéer til nye bøger.

Det gjorde den også. Rigtig mange af dokumenterne var af den slags. Men der var også tre, der indeholdt lidt mere end det. Blandt andet en næsten færdig novelle om landbetjent Per Janson.

Jeg begyndte straks at skimme den igennem, ja jeg gjorde faktisk lidt mere end det. Jeg har nemlig skrevet den færdig, redigeret den og nu udgivet den. Og her i weekenden kan du hente den gratis via Frie Forfattere.
God fornøjelse i sommervarmen!

SaveSave