Gratis uhygge til ferien

Cover_SpøgelsetJeg er gået i gang med en ny Pia Holm krimi og ledte i den forbindelse efter nogle gamle notater i nogle notesbøger. Stor var min glæde, da jeg fandt en halvfærdig novelle. Novellen havde jeg skrevet på et Bente Cloud forfatterkursus og glemt alt om.

Først lagde jeg den væk og ledte videre efter notaterne. Jeg fandt dem og forsøgte at fortsætte med min krimi. Men mine tanker ville ikke samle sig om Pias udfordringer. I stedet blev de ved med at kredse om den ufærdige novelle.

Til sidst overgav jeg mig og satte mig til at læse den. Jeg blev straks draget ind i det univers, jeg havde skabt dengang på kurset. Og jeg blev selvfølgelig nød til at gøre den færdig. Der er jo intet, der kan rode i hovedet som ufærdigt arbejde.

Novellen er skrevet, redigeret og opsat. De næste 10 dage kan du endda hente den gratis. God sommer 🙂

SaveSave