Stadig i top på bestsellerlisterne

Lænket blandt de bedste på iBookstore

Lænket blandt de bedste på iBookstore

Min forundring vil ingen ende tage. Jeg er dybt taknemmelig for alle de ting, der sker i mit liv lige nu. Som et puslespil falder brikkerne på plads en efter en.

Pia Holm er begyndt at røre på sig igen. Hele den næste krimi er ved at rulle sig ud lige nu. Og jeg får næsten helt ondt af Pia, for det er godt nok ikke let at være hende. Jeg er selv spændt på, hvad der sker, for jeg kender jo blot det overordnede plot, når jeg begynder at skrive. Resten af handlingen folder sig ud for øjenene af mig til lige så stor undren og overraskelse for mig, som for læserne. Jeg kommer sikkert til at bede om en masse hjælp undervejs på min facebookside, ganske som jeg plejer.

Jeg er blevet kontaktet af et kvindeugeblad, der vil have en af mine noveller med i et efterårstillæg. Sammen med et interview, billedrapportage og det hele. Det bliver spændende. Jeg skal naturligvis nok afsløre mere, når jeg ved mere.

Bestjålet helt i top, på 4. pladsen, blandt de bedst sælgende blandt alle bøger i ibookstore

Bestjålet helt i top, på 4. pladsen, blandt de bedst sælgende blandt alle bøger i ibookstore

Og sidst men ikke mindst. Til trods for at jeg har beskæftiget mig så lidt med mit forfatterskab den seneste tid, ligger ikke mindre end 4 af mine bøger på top 100 på Saxos Krimi & spændings bestsellerliste ud af – hold fast – ikke mindre end 23.678 e-bøger i denne genre. Og flere ligger stadig også i top på iBookstore.
Tusind tak, kære læsere <3

SaveSave