Mit eget vindue

Bedraget på boghandlerens hylde.

Bedraget på boghandlerens hylde.

Nogle gange er det de små ting, der virkelig gør en forskel. Som at få sit eget vindue.

Da jeg lancerede min allerførste krimi – Bedraget – føltes det megastort at se min bog på boghandlerens hylde. Og da han oven i købet flyttede den hen på bestsellerhylderne kunne jeg nærmest ikke rumme det. Min bog havde været ude en måned og stod allerede dér. Side om side med alle de store. Så kunne det vel nærmest ikke blive større!
Faktisk blev jeg så befippet at jeg aldrig fik taget et billede af det, og derfor har jeg kun et af, hvordan det så ud, da min bog rykkede op på den almindelige krimihylde.

Forblændet i boghandlerens vindue.

Forblændet i boghandlerens vindue.

Men det blev det. Større. Da jeg udgav den næste krimi – Forblændet – kom min bog nemlig ud i boghandlerens vindue. Og han havde bestilt bogen hjem i kassevis – hvilket var godt, for vi solgte vist et halvt hundrede stykker alene til lanceringen.

Nu kunne det ikke blive større, vel? Jo, sørme om ikke den gode boghandler endnu engang tog måsen på mig. Da jeg kom forbi for at signere bøger efter lanceringen af den tredje krimi –

Forsvundet breder sig over et helt vindue.

Forsvundet breder sig over et helt vindue.

Forsvundet – havde jeg nemlig fået mit helt eget vindue! Ikke noget med at dele med rejsebøger eller andre forfattere, nej, M I T  E G E T  V I N D U E ! Hvor vildt er det lige?

SaveSave